Ens presentem…

Els llibres sempre han sigut una eina indispensable per a transmetre històries i difondre idees. Gràcies a ells, més d’un segle després de ser escrits, podem conèixer els plantejaments dels primers pensadors anarquistes o, poc a poc, amb molt de treball, anar recuperant la nostra història. Tant a l’actualitat com al passat, també ens han servit com a canal de comunicació per a compartir reflexions al voltant de diferents temes per poder debatre, enriquir-nos i avançar en la lluita. La literatura anarquista es troba amb la dificultat de la falta de mitjans per a l’edició, re-edició i distribució de texts, el que fa que siga complicat accedir a ells, a excepció d’alguns clàssics que es poden trobar a llibreries convencionals. L’edició i distribució no comercial es converteix en un treball vital per a fer possible que aquest material quede a l’abast de tothom.

 

Des de l’Ateneu Anarquista us presentem la web de “L’Escafandre”, un projecte de distribució no comercial de llibres i altre material de reflexió, anàlisi i temàtica llibertària en general gestionat per membres de l’Ateneu. El projecte va néixer fa menys d’un any amb l’ajuda d’altres distribuïdores que ens prestaren alguns llibres i butlletins per a començar a funcionar. A dia d’avui contem amb més del doble del material del que vam començar i esperem seguir molts anys més per seguir creixent i afegir més títols al nostre catàleg de distribució, inclòs aventurar-nos amb l’edició.

 

Hem creat aquesta web per a facilitat l’accés al nostre catàteg i a la informació dels llibres que conté més enllà de les ocasions puntuals en les que exposem el material en mostres del llibre o altres fires. No tenim intenció de funcionar com una tenda on-line, sols realitzar la distribució a la ciutat de Castelló i voltants. Si vols aconseguir algun dels llibres pots ficar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte i buscarem la manera de fer-te’l arribar personalment.

 

Fica’t l’escafandre i sumergeix-te al món de la lectura!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *